Grad Kraljevo

Dubljević pred Mađare: Moramo da nametnemo naš ritam

Dubljević pred Mađare: Moramo da nametnemo naš ritam

Košarkaši Crne Gore maksimalno fokusirani čekaju prvi meč protiv Mađarske u kvalifikacijama za Mundobasket. Utakmica je na programu 24. februra sa početkom u 18 časova, a utakmicu možete da pratite na Sport Klubu 3.

U odnosu na prvi FIBA prozor, tokom kojeg je Crna Gora pobedila Portugaliju, a posle velike borbe poražena od Francuske, Boško Radović će moči da računa na Bojana Dubljevića.

Mađarska ne spada u sam krem evropske košarke, ali je u pitanju selekcija koja dugi niz godina igra zajedno, koja ima kvalitet, koja insistira na brzoj i agresivnoj igri, koja će imati veliku podršku sa tribina u Debrecinu.

Radi se o selekciji koja je kadra da pomrsi račune favoritima, a na igračima Crne Gore je zadatak, da velikom borbom, maksimalnom borbenošću u oba smera, stignu do dragocenog trijumfa na putu ka glavnoj rundi kvalifikacija, na putu ka ostvarenju sna, a to je plasman na Svetsko prvenstvo.

Utakmica između Mađarske i Crne Gore na programu je 24. februara sa početkom u 18 časova. Tri dana kasnije na programu je duel u Podgorici. Meč počinje u 19 časova. Duel iz Debrecina možete da pratite putem linka rezultati uzivo ili na Sport Klubu 3, a duel iz glavnog grada Crne Gore na Sport Klubu 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Secured By miniOrange